'Sahte Mehdi' Tutuklandı

Sahte Mehdi Tutuklandı
Bursa’da kendisinin Mehdi olduğunu öne sürerek pompalı tüfekle sağa sola ateş edip 3 polisi yaralayan şahıs, tutuklandı.

- Bursa’da kendisinin Mehdi olduğunu öne sürerek pompalı tüfekle sağa sola ateş edip 3 polisi yaralayan şahıs, tutuklandı.

Olay, dün merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mucur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da motor ustası olan İ.G. (42), Bursa’daki babası ile telefonda para yüzünden tartışmaya başladı. Telefonu kapattıktan sonra 2 çocuğu ve eşini Horasan’a bırakan İ.G., Bursa’daki baba ocağına geldi. 2 silahı ile birlikte babasını rehin alan İ.G., babasının biriktirdiği kutudaki 10 bin lirayı alınca babasını serbest bıraktı. Tek başına evin içinde kalan İ.G., kendisinin Mehdi olduğunu iddia ederek sağa sola ateş etmesi sonucunda 3 polisin yaralanmasına sebep oldu.

Şahsın direnmesi üzerine olay yerine Özel Hareket ekipleri sevk edildi. Şahıs ikna çabalarına rağmen olay yerinden polislerin gitmesini istedi. Bir süre sonra babasının otomobiline zarar verip, ateşe vermek isteyen şahıs, mutfak tüpünü de camdan dışarıya çıkarttı. Bunun üzerine mahalleye gelen itfaiye ekipleri, şahsa tazyikli su sıktı. Geniş güvenlik önlemleri alarak arka ve ön kapıdan içeriye giren Özel Harekat ekipleri, şahsı 4 saatlik uğraşın ardından etkisiz hale getirdi.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs "yağma", "memuru mukavemet ve yaralama" suçlarından tutuklandı.

'SAHTE MEHDİ' TUTUKLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.