Sahte Paraya Karşı Esnaflara Pişmaniyeli Uyarı

Sahte Paraya Karşı Esnaflara Pişmaniyeli Uyarı
Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Çayırköy mevkinde kurulan hayvan pazarında sahte paraya karşı kurbanlık satıcılarını uyaran jandarma ekipleri esnaflara pişmaniye ikram etti.

- Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Çayırköy mevkinde kurulan hayvan pazarında sahte paraya karşı kurbanlık satıcılarını uyaran jandarma ekipleri esnaflara pişmaniye ikram etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Çayırköy’de kurulan hayvan pazarında pazar esnafını sahte paraya karşı broşür dağıtarak uyaran İzmit jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, esnaflara pişmaniye ikram etti. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte denetimlerini sıklaştıran jandarma ekipleri, vatandaşların mağdur edilmemesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Jandarma ekipleri, sahte paraların en çok alışverişlerin yoğun olduğu bölgelerde kullanıldığını belirterek, esnafları dağıttıkları broşürlerle ve sözlü olarak uyardı. Bulundukları bölgelerde bayram süreci boyunca denetleme yapacaklarını ve güvenlik önlemi alacaklarını dile getiren ekipler, Pazar esnafına ve kurban satın alacak vatandaşlar pişmaniye ikram ederek ağızları tatlandırmayı da ihmal etmedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.