Sakarya Gazeteciler Birliği’nden, Başkan Alemdar’a Ziyaret

Sakarya Gazeteciler Birliği’nden, Başkan Alemdar’a Ziyaret
Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette konuşan Gazeteciler Birliği Başkanı...

Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, “Birliğimiz kısa sürede 80 kişi gibi bir üye sayısına ulaştı. Bu da çıktığımız yolun ne kadar isabetli olduğunun göstergesidir. Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’ın da basın sektörüne verdiği önemi yakından bilen basın çalışanlarıyız. Bu bir nezaket ve kendimizi tanıtma ziyaretidir. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı Sayın Başkanımıza Birliğimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da gazetecilik mesleğinin özel bir meslek olduğunu ifade ederek, “Gazetecilik ayrıcalıklı ve özel bir meslektir. İnsanların doğru ve hızlı haber almasını sağlar. Sizler de bu bakış açısı ile mesleğinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz. Çıktığınız bu yolda camianın isteklerine cevap veren önemli çalışmalar ortaya koyacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah bu Birlik hepimiz için hayırlı olur. Yazılı, görsel ve internet gazeteciliğini bir araya getirip hayallerinize ulaşmak için de vesile olur” ifadelerini kullandı.

Başkan Yusuf Alemdar 54. Cadde ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara da cevap vererek, 54. Cadde’nin Sakarya’nın Yeni Merkezi olacağını, ticaret ve sosyal hayatın 54. Cadde’de harmanlanacağını söyledi.

SAKARYA GAZETECİLER BİRLİĞİ’NDEN, BAŞKAN ALEMDAR’A ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.