Sakarya Üniversitesi’nde Yangın !

Sakarya Üniversitesi’nde Yangın !
Sakarya Üniversitesi’nde güneş ve diğer enerji kaynakları ile çalışan otomobillerin üretildiği atölyede yangın çıktı. Yangında güneş enerjisi ile çalışan araçlar da yanarken, atölye kullanılmaz hale g...

Sakarya Üniversitesi’nde güneş ve diğer enerji kaynakları ile çalışan otomobillerin üretildiği atölyede yangın çıktı. Yangında güneş enerjisi ile çalışan araçlar da yanarken, atölye kullanılmaz hale geldi.

Sakarya Üniversitesi’nde içerisinde öğrencilerinde bulunduğu güneş ve nükleer enerji ile çalışan otomobillerin üretildiği mekanik atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Öğrencilerin haber vermesi sonucu yangının bulunduğu atölyeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında Sakarya Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen ve bir çok alanda ödül alan güneş enerjisi ile çalışan otomobiller yanarken, otomobillerin yapıldığı atölye ise kullanılmaz hale geldi.

Yangından kısa bir süre sonra olay yerine gelen Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, “Bizim bildiğimiz içeride öğrencilerimiz çalışırken bir yangının çıktığı. Öğrencilerimize her hangi bir şey olmaması memnuniyet verici. Biz incelemeleri yapıp, çocuklarımıza çalışmalarında gereken desteği yine vereceğiz. Bu bizim için kısa sürede tekrar eskiye dönecek bir durum. Öğrencilerimize bir şey olmaması sevindirici bir durum, diğer kısılması telafi ederiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.