Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş Engelli Vatandaşlarla İftar Açtı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş Engelli Vatandaşlarla İftar Açtı
Engelli vatandaşlara Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş iftar verirken, Sakarya’dan başka şehirlere tayin edilen protokol’e de plaket takdim etti.Ramazan ayı vesilesiyle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş,...

Engelli vatandaşlara Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş iftar verirken, Sakarya’dan başka şehirlere tayin edilen protokol’e de plaket takdim etti.

Ramazan ayı vesilesiyle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, engelli vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar öncesi tek tek masaları dolaşarak engelli bireyler ve aileleriyle selamlaşan Vali Coş’a eşi Aylin Coş’da eşlik etti. Ezan-ı Şerif’in okunması ile açılan iftar sonrası Sakarya’dan başka illere tayin olan protokol’e plaket takdim eden Vali Hüseyin Avni Coş, yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “ Engelli kardeşlerimizle ramazan ayının feyzini paylaşmak için arzu etmiş ama bu arada İçişleri Bakanlığının atama kararnamesi yayınlandı. Birbirinden kıymetli meslektaşlarımızdan bir kısmının görev yerleri değişti. İlimizdeki görev yerlerini tamamlayıp diğer illerine atandılar. Ben yaptıkları hizmetlerden dolayı başarılar diliyorum yeni görevlerinde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SAKARYA VALİSİ HÜSEYİN AVNİ COŞ ENGELLİ VATANDAŞLARA İFTAR VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.