Salih Cora Trabzon’un Spor Kenti Özelliğine Vurgu Yapıyor

Salih Cora Trabzon’un Spor Kenti Özelliğine Vurgu Yapıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora seçim çalışmalarını sürdürürken, Trabzon’un geleceğine dair değerlendirmeler de yapıyor.Cora, Trabzon’un spor organizasyonlarını bugüne dek b...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora seçim çalışmalarını sürdürürken, Trabzon’un geleceğine dair değerlendirmeler de yapıyor.

Cora, Trabzon’un spor organizasyonlarını bugüne dek başarı ile gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “Trabzon’a özellikle AK Parti döneminde uluslararası spor organizasyonlarını başarı ile gerçekleştirecek alt yapı yatırımları yapılmıştır. Bunun en büyük sınavını şehrimiz 2011’deki Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda vermiştir. Trabzon olimpizm ruhunu yakalamış ve her türlü olimpiyatlara ev sahipliği yapacak bir spor kentidir. Ben okul spor başkanları olarak ISF temsilcilerini şehrimizde ağıradığımızda bunu bizi söylediler.Bu olimpiyatlar sebebiyle Olimpiyat Komitesi tarafından takdir edilen şehrimizin daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasının önü açılmıştır” dedi.

2016 yılında gerçekleştirilecek olan Dünya (Gymnasia) Şampiyonası’nın Trabzon’a kazandırılmasında büyük rol oynayan Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nda başkan yardımcılığı görevini de yürüten Salih Cora, “2016 yılında Trabzon’da yapılacak olan Dünya (Gymnasia) Şampiyonası nitelik bakımından Avrupa Gençlik Olimpiyatları’ndan daha büyük bir organizasyon. Çok sayıda ülkeden şehrimize sporcular, sporcuların aileleri ve sporseverler gelecekler. Bu durum turizme katkı sağlayacağı gibi şehrimizin dünyada da daha çok tanınmasına imkan sağlayacaktır. Bu organizasyonun Trabzon’a kazandırılmasında büyük desteği olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AVUKAT SALİH CORA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN, TRABZON'UN GELECEĞİNE DAİR DEĞERLENDİRMELER DE YAPIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.