Saltukova’da Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı

Saltukova’da Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen ve kayıtlara Zonguldak’ın ilk kadın Belediye Başkanı olarak adını yazdıran Başkan Zerrin Güneş, çalışmalarına başladı.

- Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen ve kayıtlara Zonguldak’ın ilk kadın Belediye Başkanı olarak adını yazdıran Başkan Zerrin Güneş, çalışmalarına başladı.

Yeni seçilen Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş beldede çalışmalara başladı. Belde merkezinde bulunan Atatürk büsttü önüne çiçeklendirme çalışması yapan Saltukova Belediyesi, beldedeki stadyumun da koltuklarını yeniliyor. Başkan Güneş çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Beldemiz şehir merkezinde bulunan Atatürk Büstü önüne Belediyemiz ekiplerince çiçeklendirme çalışması yapıldı. Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte canlanan doğayı daha da güzelleştirmek için çevre düzenlemesi ve çiçeklendirme çalışmaları devam ediyor. Belediyemiz ekiplerince çevre düzenleme çalışmaları ileriki günlerde de devam edecektir”dedi.

Aynı zamanda spora da önem verdiklerini vurgulayan Başkan Zerrin Güneş şöyle devam etti: “Beldemizde bulunan İlyas Yavuz Kandemir stadyumunun açık tribünün koltukları Belediyemiz tarafından yenileniyor. Stadyumun ilk açıldığı zamandan buyana hizmet veren açık tribünün zamanla deforme olan ve hasar gören plastik koltukları tamamen söküldü. Koltukları sökülen tribünün genel bakımı ve eksiklikleri giderildikten sonra yeni koltuklar monte edilecek ve açık tribün vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir.”

(AT-

SALTUKOVA’DA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.