Samani Kaynak Yapıp, Demir Dövdü

Samani Kaynak Yapıp, Demir Dövdü
AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, seçim çalışmalarını Korkuteli ilçesinde sürdürdü. İlçede bulunan Galericiler ve Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Samani, esnafla sohbet ettikt...

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, seçim çalışmalarını Korkuteli ilçesinde sürdürdü. İlçede bulunan Galericiler ve Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Samani, esnafla sohbet ettikten sonra kaynak yapıp, demir dövdü.

Seçim çalışmalarını sürdüren ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Samani, Galericiler ve Sanayi Sitesi esnafı ziyaret etti. Esnafla bir süre sohbet eden Samani, 7 Haziran seçimin önemine dikkat çekerek destek istedi.

Samani, Sanayi Sitesi’nde girdiği bir işyerinde eline aldığı kaynak makinesiyle biçerdöver tablası üzerinde kaynak yaptı. Girdiği başka bir işyerinde de demir döven Samani, Sanayi Sitesi ziyaretinin ardından seraları ziyaret etti. Ziraat Mühendisi olan AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, seradaki ürünleri yakından inceleyerek, serada çalışan işçilerle sohbet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.