Samanlığı Yakan Alevler Dramı Ortaya Çıkarttı

Samanlığı Yakan Alevler Dramı Ortaya Çıkarttı
Düzce’nin Muncurlu köyünde bir yaşlı adamın samanlık ve odunluğu yandı. Belinden rahatsızlığı olan ve kış için odun kesemeyen 79 yaşındaki yaşlı adamın soğuk günler için sakladığı az miktardaki odununun kül olduğu öğrenildi.

- Düzce’nin Muncurlu köyünde bir yaşlı adamın samanlık ve odunluğu yandı. Belinden rahatsızlığı olan ve kış için odun kesemeyen 79 yaşındaki yaşlı adamın soğuk günler için sakladığı az miktardaki odununun kül olduğu öğrenildi.

Yangın Düzce’nin Muncurlu köyü Besni Mahallesi’nde öğlen saatlerinde 79 yaşındaki Ahmet Hakyemezoğlu’na ait samanlık ve odunlukta çıktı. Alınan bilgiye göre, belinden rahatsız olan Ahmet Hakyemez, evinde yatarken samanlığının alev aldığını gördü. Hemen Düzce belediyesi İtfaiye ekiplerine haber veren Ahmet Hakyemez, bir taraftan da komşularından yardım istedi. Komşularının da yangına müdahale etmelerine rağmen samanlıkta başlayan alevler kısa sürede odunluğa sıçrayarak büyüdü. İhbarın ardından yangına ulaşan Düzce İtfaiyesi ekipleri hemen alevlere müdahale etti. Alevler, samanlık ve odunluğun hemen yanında bulunan eve sıçramadan söndürüldü.

Ancak yanan samanlık ve odunlukla beraber bir de dram ortaya çıktı. Kar yağışının bastırdığı bu günlerde, rahatsızlığı bulunan Ahmet Hakyemez, rahatsızlığı nedeniyle kışlık yakacak yapamamıştı. Kışın soğuklarında yakacağının yetmeyeceği düşüncesiyle endişelenen yaşlı amca, az olan kışlık yakacağını da yangınla birlikte kaybetti.

SAMANLIĞI YAKAN ALEVLER DRAMI ORTAYA ÇIKARTTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.