Sami Yusuf, Selfi Yapmak İsteyen Öğrencilerin Arasında Kaldı

Sami Yusuf, Selfi Yapmak İsteyen Öğrencilerin Arasında Kaldı
Kutlu Doğum Haftası kapsamında Gebze’de vereceği konser için Kocaeli’ye gelen Sami Yusuf, Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan yabancı öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,...

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Gebze’de vereceği konser için Kocaeli’ye gelen Sami Yusuf, Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan yabancı öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kente gelen Sami Yusuf, Seka Park alanında üniversite öğrencileri ile buluştu. Sami Yusuf tören alanına gelmesiyle birlikte etrafını saran öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisi ile özçekim yapmak isteyen öğrencilerin arasında zor da olsa ilerleyen Dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf, karşılama alanında mehter takımı eşliğinde sevilen şarkılarından birini de seslendirdi. Daha sonra öğrenciler ile toplu fotoğraf çektiren Yusuf, alandan ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

Dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Gebze Stadı’nda düzenlenecek konserde şarkılarını seslendirecek. Saat 20.00’de başlayacak programda Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu, Kur’an Tilaveti sunacak.

KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA GEBZE’DE VERECEĞİ KONSER İÇİN KOCAELİ’YE GELEN SAMİ YUSUF, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE OKUYAN YABANCI ÖĞRENCİLERİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.