Şampiyon Boksörlerden Başkan Can’a Ziyaret

Şampiyon Boksörlerden Başkan Can’a Ziyaret
Tarsus Belediyespor’un şampiyon boksörleri Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.22-29 Ağustos 2015 tarihleri arasında Muğla’da yapılan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda Tarsus Belediyesp...

Tarsus Belediyespor’un şampiyon boksörleri Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.

22-29 Ağustos 2015 tarihleri arasında Muğla’da yapılan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda Tarsus Belediyespor Kulübü adına yarışan Abuzer Topaloğlu +76 kiloda Türkiye Şampiyonu, M.Orkun Kartal 72 kiloda Türkiye 2.’si oldu.

Tarsus Belediyespor Boks Antrenörü Ahmet Turan Topaloğlu, hedeflerinin daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyleyerek şampiyonada kendilerinden desteklerini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti. Topaloğlu, Bağlar spor okulunda çalışma ortamının güzel olması ve her türlü olanağa sahip olmalarının gençler üzerinde olumlu bir izlenim bıraktığını ve gençlerin daha iyi dereceler almasını sağladığını ifade etti.

Şampiyon boksörleri tebrik eden Başkan Can, başarılarının devamını diledi. Can, “Bizim burada Bağlar Spor Okulu gençlerin kaynaşma yeri oldu. Bu manada tüm insanlarımız, tüm gençlerimiz kötü alışkanlıklar edinmesin, gelsinler spor merkezimize herhangi bir spor branşını öğrensinler netice itibariyle kardeşlikler, dostluklar, arkadaşlıklar oluşsun. Güreş karate ve boks alanında beklentim bu. Gençlerimizi spor adı altında ailesine itaatkar, vatanını milletini bayrağını seven insanlar olarak ve kardeşlik ortamının oluşması için bu merkezlerin sayısını arttıracağız. Spor dallarını spor için öğrendiğinizi unutmayacaksınız, yeteneğinizi kavga için kullanmayacaksınız. Tamamen spora dayalı branş öğrendiniz ve bunu uygulayacaksınız. Derslerinizi de ihmal etmeyin. İnşallah şehrimizde sizin gibi ödül alan gençlerin sayısı artar, inşallah sizde Türkiye’de milli sporcu kimliğini kazanır dünyaya bizim ismimizi duyurur ve şehrimizin tanıtımını yaparsınız diyorum. Çam sakızı çoban armağanı yarım altın ödülle ikiniz de ödüllendiriyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Can, iki sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Tarsus Belediye spor Kulübü adına yarışan Abuzer Topaloğlu +76 kiloda Türkiye Şampiyonu, M.Orkun Kartal 72 kiloda Türkiye 2.’si oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.