Şampiyon Güreşçiler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

Şampiyon Güreşçiler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyorlar
Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi güreşçileri Bursa da yapılan 15-16 Yaş Gençler Bölge Şampiyonasından bir birincilik ve birde üçüncülük alarak döndüler.Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nden 4...

Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi güreşçileri Bursa da yapılan 15-16 Yaş Gençler Bölge Şampiyonasından bir birincilik ve birde üçüncülük alarak döndüler.

Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nden 4 güreşçinin katıldığı şampiyonada 85 kg serbest sitilde Feyzullah Aktürk, İstanbul ilinden rakibini 10-0 teknik üstünlükle sayı tuşu ederek yendi ve bölge şampiyonu oldu.63 kg serbest sitilde ise Burakcan Ayyıldız, 3. lük - 5. lik müsabakasına çıktı ve Tekirdağ’lı rakibini 12-8 yenerek bölge üçüncüsü oldu. Bu sonuçlardan sonra derece alan güreşçiler 25 - 28 Nisan 2015 tarihleri arasında Rize de yapılacak olan 15-16 Yaş Türkiye Güreş Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış oldular.

ÇAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜREŞÇİLERİ BURSA DA YAPILAN 15-16 YAŞ GENÇLER BÖLGE ŞAMPİYONASINDAN BİR BİRİNCİLİK VE BİRDE ÜÇÜNCÜLÜK ALARAK DÖNDÜLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.