Şampiyon İrlanda Yolcusu

Şampiyon İrlanda Yolcusu
Isparta da yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kick Bokscu Hasibe Eylül Elmas kasım ayında İrlanda’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda büyük bayanla...

Isparta da yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kick Bokscu Hasibe Eylül Elmas kasım ayında İrlanda’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda büyük bayanlar Light Contact disiplini 65 kiloda Türkiye’yi temsil edecek.

Oyuncunun antrenörü Antrenörü Hulisi Elmas, kızı ve aynı anda öğrencisi olan Elmas’ın şampiyona hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürdüğünü açıkladı. Elmas, "Herkes tatil yaparken Eylül antrenman yapacak. Bu iş çok büyük emek, çok büyük fedakârlık yapmayı gerektirir. Arkadaşları televizyon seyrederken, kafelerde otururken o antrenman yapmak zorundadır. Herkes şu atasözünü iyi bilmelidir, hiçbir başarı rastlantı değil, yoğun çalışmanın eseridir. Bu disiplinli çalışmaların ve Türk ulusunu Avrupa ve Dünya devlerinin karşısında başarıyla temsil etmenin bu devlerin karşısında ezilmeden mücadele etmenin hatta şampiyon olarak istiklal marşını tüm dünyaya dinletmenin onurunu gururunu bu Millete yaşatan her sporcunun birer kahraman muamelesi görmesi gerekmektedir. İnşallah bu dünya şampiyonasında bu duyguları Ülkemiz insanlarına ve Bartın halkına tekrar yaşatacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.