Şampiyon, Küpçüler Ortaokulu

Şampiyon, Küpçüler Ortaokulu
Erenler Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri 23 Nisan Küçükler Futbol Turnuvasının Şampiyonu Küpçüler Ortaokulu oldu.Yoğun yağmurdan dolayı maçın hakemi tarafından er...

Erenler Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri 23 Nisan Küçükler Futbol Turnuvasının Şampiyonu Küpçüler Ortaokulu oldu.

Yoğun yağmurdan dolayı maçın hakemi tarafından ertelenen şampiyonluk maçı Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde oynandı. Küpçüler Ortaokulu ile Yücel Ballık Ortaokulu arasında oynanan müsabakanın gülen tarafı 5-1’lik skorla Küpçüler Ortaokulu oldu. Final maçının ardından ödül programı ile takımlara kupa ve madalyalarını, Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Ersoy takdim etti. Küçükler kategorisi maçlarında şampiyonunun belli olmasının ardından Yıldızlar kategorisinin müsabakalarına başlandı. 2001-2002 doğumlu sporcuların oynadığı turnuvanın başlama vuruşunu ise Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptı.

ŞAMPİYON KÜPÇÜLER ORTAOKULU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.