Şampiyon Veteran Güreşçiden Başkan Atabay’a Ziyaret

Şampiyon Veteran Güreşçiden Başkan Atabay’a Ziyaret
Didim Belediyesi sponsorluğunda, 29 Ağustos Tarihinde Sırbistan’ın Belgrad kentinde yapılan 35-40 Yaş arası Veteranlar Dünya güreş Şampiyonası katılan Grekoromen stilde 130 kiloda dünya ikincisi Didimli Mete Öz Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziy

- Didim Belediyesi sponsorluğunda, 29 Ağustos Tarihinde Sırbistan’ın Belgrad kentinde yapılan 35-40 Yaş arası Veteranlar Dünya güreş Şampiyonası katılan Grekoromen stilde 130 kiloda dünya ikincisi Didimli Mete Öz Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti.

Aslen Samsunlu Olan Didim’de ikamet eden daha önce başka kulüpler adına şampiyonalara katıldığını Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birincilikleri olduğunu belirten Dünya ikincisi Mete Öz “Ayağımda bir sakatlık vardı. 8 aylık bir çalışmanın ardından bu şampiyonaya katıldım ve Dünya ikincisi oldum. Şampiyonaya gitmeden önce Didim Belediye Başkanımızla bir görüşmemiz daha olmuştu. Bu tür şampiyonalarda Didim’i temsil etmek için Kendisinin destek istedik. Bu noktada sponsor desteği de bekliyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Dünya ikincisi Mete Öz’e başarılarının devamını dileyerek belediye olarak gerekli olan desteği sağlamaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.