Şampiyon’a Coşkulu Karşılama

Şampiyon’a Coşkulu Karşılama
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, şampiyonluk kupası ile Manisa’ya döndü. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kulüp yöneticileri ve futbol takımı tarafından coşkuyla karşılanan Büyük...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, şampiyonluk kupası ile Manisa’ya döndü. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kulüp yöneticileri ve futbol takımı tarafından coşkuyla karşılanan Büyükşehir’in Sultanları, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Cenk Ergün’e takdim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Niğde’de oynanan 2. Lig’e yükselme final grubunda rakipleri karşısında 3’te 3 yaparak şampiyon oldu. Şampiyonluk kupası ile Manisa’ya dönen yeşil-beyazlılar, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kulüp başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımı oyuncuları tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, Halil Onultmak Spor Tesisleri’ne şampiyonluk kupası ile gelen Büyükşehir Belediyespor voleybolcularının boynuna çiçek takarak tebrik ettiler.

ERGÜN, “TARİFSİZ DUYGULAR YAŞIYORUM”

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, şampiyonluktan dolayı tarifsiz duygular yaşadığını belirterek, “Kelimelerle tarif edilemeyecek bir duygu yaşıyorum. Çok şükür voleybol takımımız yarı final ve finallerde 6’da 6 yaparak şampiyon oldu. Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Ama birlik beraberlik sergileyenler, aile olabilenler bu hedefe ulaşabiliyorlar. Biz gerçekten Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında başta yönetim kurulumuz olmak üzere, teknik heyetlerimizle birlikte aile ortamı oluşturmayı hedefledik. Bu aile ortamının başarıyı getireceğini biliyorduk. Bunun neticesinde üçüncü senesinde voleybol takımımız da yarı final ve finallerde namağlup olarak bu kupayı bize getirdi. Başta bize bu imkanları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Manisalılara, Voleybol Şube Sorumlumuz Tolga Tunç Çalışkan’a, Süleyman hocama da teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

ZOR OLAN HER ZAMAN DEĞERLİDİR

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, 4 yıldır yöneticilik yaptığını belirterek, “4 yıldır hep bugünleri hatta daha iyilerini hayal ederek işe başladık. Hayal etmek başarmanın yarısıdır diye düşünen insanlardanım. Sezon başında iyi bir planlama örneği ile yolumuza çıktık. Bu sene bu işi başarabileceğimiz konusunda benim yönetim kurulu arkadaşlarımızın, hocamızın ve oyuncularımızın hiçbir tereddüdü yoktu. Bütün bir sezonu, her bir maç için ayrı ayrı hazırlanarak, yarı final gruplarına gitmeyi hak ettik. Yarı final grubunda takımımızdan, normal sezonda gördüğümüzden çok daha üstün bir performans gördük. Yarı finallerde gösterdiğimiz üstün performanstan dolayı finallerin favori takımı olarak gösterilmeye başladık. Favori takım olmanın da hakkını başta koçumuz, yardımcı antrenörümüz, oyuncularımız gösterdiler. Yarı final ve final grubunu namağlup olarak bitirmek, bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Zor bir sezondu fakat zor olan her şey daha değerli oluyor. Allaha şükür ki bu kupayı bugün arkadaşlarımla birlikte kaldırdık” diye konuştu.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDUK

Doğru hamlelerle hedefe ulaştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Antrenörü Süleyman Bozkan, “Tabi 8-9 aylık bir süreç yaşadık. Doğru bir planlama yaptık. Yarı finaller ve finallerde namağlup olarak kupayı Manisa Büyükşehir Belediyespor’a getirdik. Burada emeği geçen öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, kulüp başkanımız Cenk Ergün’e, voleybol şube sorumlumuz Tolga Tunç Çalışkan’a ve Manisalılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şampiyonluk yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Ayşin Moran da, “Zorlu bir süreçten geçtik. Ama hiç pes etmedik, hep inandık. Niğde’de elimizden gelenin en iyisini yaptık. Yüreğimizle oynadık. Bu şehre birincilik kupası yakışırdı. Kupayı şehrimize kazandırdık” dedi.

HALİL ONULTMAK SPOR TESİSLERİ’NDE KULÜP YÖNETİCİLERİ VE FUTBOL TAKIMI TARAFINDAN COŞKUYLA KARŞILANAN BÜYÜKŞEHİR’İN SULTANLARI, ŞAMPİYONLUK KUPASINI KULÜP BAŞKANI CENK ERGÜN’E TAKDİM ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.