Şampiyonadan Dereceyle Döndüler

Şampiyonadan Dereceyle Döndüler
Tokat İl Özel İdaresi Spor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’ndan derece ile Tokat’a döndü.Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Türkiye Güreş Federasyonu, Türkiye...

Tokat İl Özel İdaresi Spor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’ndan derece ile Tokat’a döndü.

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Türkiye Güreş Federasyonu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Trakya Üniversitesi işbirliğinde Edirne’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda dereceye giren İl Özel İdaresi Spor Kulübü Güreş Takımı’nı makamında kabul etti. Ziyarette Güreşten Sorumlu Başkan Yapı Kontrol Müdürü İbrahim Afyoncu, şampiyonada büyük bir başarı yakaladıklarını ifade ederek, “Baki Şahin ve Mehmet Özdemir arkadaşlarımız kendi klasmanlarında Türkiye Şampiyonu oldu. Nadir Evcen Türk ikinci olurken, Süleyman Karadeniz, Murat Özkan, Samed Özaslan Türkiye 3’ncüsü oldu. Ben başarılarında dolayı sporcularımıza, desteklerinden dolayı da İl Genel Meclis Başkanımız Adem Dizer’e teşekkür ediyorum” dedi. Tokat İl Özel İdaresi Spor Güreş Takımı Antrenörü Mustafa Akkaya ise takım olarak güzel bir başarı yakaladıklarını ve bu başarıyı devam ettireceklerini kaydetti.

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ise başarılarından dolayı antrenör ve güreşçileri tebrik ederek, “Başarısı listesine baktığımız zaman kendi kategorilerinde 2 tane Türkiye şampiyonu, 1 tane Türkiye 2.’si ve 3 arkadaşımızda Türkiye 3. oldu. İl Genel Meclis Başkanlığı olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olacağız. Ben tekrar dereceye giren güreş takımımızı başarılarından dolayı kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

TOKAT İL GENEL MECLİS BAŞKANI ADEM DİZER, TÜRKİYE ÜNİVERSİTELERARASI GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİREN İL ÖZEL İDARESİ SPOR KULÜBÜ GÜREŞ TAKIMINI MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.