Şampiyonlara bir ödülde Başkan Okumuş'dan

Şampiyonlara bir ödülde Başkan Okumuş'dan
15 Temmuz Şehitler anısına düzenlenen şehirler arası Muay Thai şampiyonlarına bir ödülde Başkan Okumuş'tan geldi.

15 Temmuz Şehitler anısına düzenlenen şehirler arası Muay Thai şampiyonlarına bir ödülde Başkan Okumuş'tan geldi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, makamına ziyarete gelen şampiyon sporcu Abdülkadir Bozokçu ve ikinci olan İsa Ergün Taşçı ve Mehmet Aslan'ı makamında kabul ederek tek tek kutladı. Sonrasında ise onları büyük altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

15 Temmuz anısına, Şehirler arası Muay Thai Türkiye Şampiyonluğunda dereceler alarak Türkoğlu'nun gururu olan sporcularla yakından ilgilenen Başkan Okumuş konuşmasında;

Adana'daki büyük başarılarından dolayı ve ilçemizi orada tanıttıkları için hocam başta olmak üzere sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Duyduğuma göre ilçemizden 70-80 öğrencimiz bulunmakta. Tabi bu dalda başka yerlerde öğrencilerimiz yok, buda bizim şansımız.

"SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Türkoğlu'muzun adını daha önce spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz kapalı Spor salonumuzda kurs almaktalar. Gerek futbol olsun, gerek basketbol ve gerek voleybol olsun, tüm spor dallarına desteğimiz devam edecektir.

ali_0658.jpg

Türkoğlu'muzun adını inşallah her yerde duyuracağız. Kendilerin şampiyonluğunu da tebrik ederek kutluyorum dedi.

Muay Thai hocası Sait Kadıoğlu ise konuşmasında; Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş Başkanımıza spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Adana'daki 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Muay Thai Şampiyonasında Türkoğlu'na ilk Altın madalyayı Osman Başkanımız sayesinde getirdik. Bundan sonraki şampiyonalarda ise inşallah Dünya şampiyonluğunu ilçemize getireceğiz. diyerek konuştu.

ali_0662.jpgali_0679.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.