Şampiyonlara ‘Vali Baba’ Morali

Şampiyonlara ‘Vali Baba’ Morali
Muğla’nın Okçuluk ve Çim Hokeyi sporunda Türkiye Şampiyonu olan minik ve gençlerini okullarında ziyaret eden Muğla Valisi Amir Çiçek, hem sporculara, hem de okullarına malzeme desteğinde bulundu. Vali...

Muğla’nın Okçuluk ve Çim Hokeyi sporunda Türkiye Şampiyonu olan minik ve gençlerini okullarında ziyaret eden Muğla Valisi Amir Çiçek, hem sporculara, hem de okullarına malzeme desteğinde bulundu. Vali Çiçek, sporcuların gelecekte olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Türkiye’yi temsil etmeleri için daha çok çalışmalarını istedi.

Vali Çiçek, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Nihat Ekinciler, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıhan ile Yatağan’ın Bencik ve Bozüyük Mahallelerini ziyaret etti. Bencik mahallesinde 5-7 Mart 2015 tarihlerinde Bursa’da yapılan Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde birincilik kazanan Muğlaspor Okçuluk Takımı sporcularını okullarında ziyaret eden Vali Çiçek, Türkiye şampiyonu okçulara ve okula spor malzemesi yardımında bulundu. Okçuların antrenörlüğünü yapan Bencik Aile Sağlığı Merkezi doktoru Ejder Sözen’den okçular hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek burada yaptığı konuşmada, sporcuların derslerini aksatmadan daha çok çalışarak Milli takım düzeyinde ülkemizi temsil etmelerini istedi. Okçuların antrenmanını da izleyen vali Amir Çiçek, burada Antrenör Dr. Ejder Sözen’in de yardımı ile ok attı.

Vali Çiçek Bencik mahallesinden sonra 3-7 Haziran 2014 tarihlerinde Zonguldak’ta yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Hokey Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Çiçek, Muğla’ya haklı bir gurur yaşattıklarını söyledi. Hem okçuluk, hem de çim hokeyi dalında alınan başarılı sonuçlardan dolayı gurur duyduğunu açıklayan Vali Çiçek, alınan derecenin önemli olduğunu belirterek, “Birinci etapta Bencik mahallesinde İlk ve Ortaokulunda Türkiye genelinde belli yarışmalarda Türkiye şampiyonu olan ve rekor kıran okçularımız ile beraber olduk. En önemlisi de elde ettikleri bu başarıların beni çok gururlandırdığını ve bu sporun bölgemizi, ilimizi ve ileride olimpiyatlara giderek Türkiye’mizi tanıtacak okçu sporcularımızın ödüllerini verdik. Bozüyük mahallemizin de Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulundan başarılar elde etmiş Çim Hokeyi sporcularımızın başarılarını kutladık ve mütevazi hediyelerimizi verdik. Sporcularımızdan ne şartlarda olursa olsun daha da büyük başarılar elde edeceklerini ve sporu devam ettireceklerini söylediler” dedi.

MUĞLA VALİ AMİR ÇİÇEK, YATAĞAN’IN BOZÜYÜK VE BENCİK MAHALLELERİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN OKÇULUK VE ÇİM HOKEYİ TAKIMLARINDA OYNAYAN SPORCU ÖĞRENCİ VE OKULLARINA MALZEME YARDIMI YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.