Şampiyonlardan Başkan Kuzu’ya Ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Kuzu’ya Ziyaret
Çanakkale’nin Çan ilçesinde Şehit Engin Eker Ortaokulu’nun Çanakkale İl birincisi takımları olan Yıldız Erkekler Futsal ve Yıldız Erkekler voleybol takımları Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Şehit Engin Eker Ortaokulu’nun Çanakkale İl birincisi takımları olan Yıldız Erkekler Futsal ve Yıldız Erkekler voleybol takımları Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’yu makamında ziyaret ettiler.

Çanakkale’deki başarılarını Başkan Kuzu’yla paylaşan genç sporcular spor alanında her türlü desteği sağlayan başkan Kuzu’ya teşekkür ederlerken, 5-8 mart tarihlerinde Edirne de yapılacak olan Yıldız Erkekler Futsal grup müsabakalarıyla yine 8-12 mart tarihlerinde Balıkesir de yapılacak olan Yıldız Erkekler voleybol grup müsabakalarında Çan İlçesi ve Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil ederek derece ile ilçeye dönmek istediklerini belirttiler. Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu,” sportif faaliyetlerle ilimizi ve ilçemizi çeşitli İllerde tanıtmak ilçemiz adına onur ve gurur verici bir durum. Ben öncelikle sizleri yetiştiren öğretmenlerinize destekleriyle her zaman yanınızda bulunan ailelerinize ve okul idarecilerinizi gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum bizler her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

ÇANAKKALE’NİN ÇAN İLÇESİNDE ŞEHİT ENGİN EKER ORTAOKULU’NUN ÇANAKKALE İL BİRİNCİSİ TAKIMLARI OLAN YILDIZ ERKEKLER FUTSAL VE YILDIZ ERKEKLER VOLEYBOL TAKIMLARI ÇAN BELEDİYE BAŞKANI DR. ABDURRAHMAN KUZU’YU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.