Samsat’ın Köy Yolları Onarımdan Geçiriliyor

Samsat’ın Köy Yolları Onarımdan Geçiriliyor
Adıyaman’ın Samsat ilçesindeki bütün köy yollarına yama yapılarak onarımdan geçiriliyor.Samsat ilçesinde daha önce KÖYDES ve İl Özel İdaresi programları kapsamında asfaltlanan 16 köy yolunda zaman içe...

Adıyaman’ın Samsat ilçesindeki bütün köy yollarına yama yapılarak onarımdan geçiriliyor.

Samsat ilçesinde daha önce KÖYDES ve İl Özel İdaresi programları kapsamında asfaltlanan 16 köy yolunda zaman içerisinde oluşan çukurlar ve meydana gelen bozulmaların giderilmesi için yama çalışması başlatıldı. Samsat Kaymakamlığının talebi üzerine İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan yama çalışmaları ile yollarda iyileşme sağlanacağı ve yolların daha kötü olmaması için önlem alındığı ifade edildi. Yama çalışmalarını İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte mahallinde inceleyen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, onlarca kamyon yama malzemesi kullanılarak, onarımdan geçmeyen hiçbir köy yolunun bırakılmayacağını belirtti.

Kaymakam Atak, “Geçmiş yıllarda yapılan bazı köy yollarımızda bozulmalar meydana gelmiş, çukurlar oluşmuş ve birçok yol kullanılmaz hale gelmiştir. Muhtarlarımız tarafından da bu konuda idaremize sık sık talepler iletilmektedir. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ve İl Özel İdaresi yetkililerinin destekleri, ilçemize ekipler gelerek işe başladılar. Bütün köy yollarımızı elden geçirerek onarımdan geçireceğiz. Ekiplerimiz özveri ile çalışmaktadırlar. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ADIYAMAN’IN SAMSAT İLÇESİNDEKİ BÜTÜN KÖY YOLLARINA YAMA YAPILARAK ONARIMDAN GEÇİRİLİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.