Samsun’da Kafeyi Kundakladılar

Samsun’da Kafeyi Kundakladılar
Samsun’da bir kafeteryanın kundaklanması sonucu çıkan yangında iş yeri tamamen yanarken, yangın üst kattaki evlere de sıçradı.Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Refahiye Sokak’ta bulunan Tuğba B....

Samsun’da bir kafeteryanın kundaklanması sonucu çıkan yangında iş yeri tamamen yanarken, yangın üst kattaki evlere de sıçradı.

Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Refahiye Sokak’ta bulunan Tuğba B.’ye ait bir kafede saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler yanıcı madde ile kafeyi ateşe verdiler. Alevler bir anda 2 katlı binanın altında bulunan kafeyi tamamen sardı. Olay polise ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Kafenin üst katındaki dairelerde oturanlar ise polis tarafından kısa sürede tahliye edildi. Yangın üst kattaki ve bitişikteki evlere de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, kafe tamamen yandı.

Görgü şahitleri polise verdikleri ifadede kimliği belirsiz kişilerin kafeye yanıcı madde atıp kaçtıklarını söylediler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SAMSUN'DA BİR KAFETERYANIN KUNDAKLANMASI SONUCU ÇIKAN YANGINDA İTFAİYENİN MÜDAHALESİ SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.