Samsunspor’da Adanademirspor Hazırlıkları

Samsunspor’da Adanademirspor Hazırlıkları
Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden Adanademirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, hazırlıklarını Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde sürdürüyor.

- Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden Adanademirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, hazırlıklarını Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde sürdürüyor.

Bugün saat 12.00'de yapılan idman öncesi teknik patron Altın, oyuncuları ile bir sürü toplantı yaptı. Toplantıda futbolculara Adanademirspor'un önceden oynadığı maçların görüntüleri izletildi ve yorumlar yapıldı. Daha sonra idman başladı. Ziraat Türkiye Kupası maçında oynayan futbolcular takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer oyuncular önce kondisyon çalıştı, ardından 5'e 2 oynadı ve idmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Grip olan kaleci Furkan takımdan ayrı düz koştu. Orta sahanın genç yeteneği Doğan'ın yeni imajı arkadaşları tarafından beğenildi.

“EN BÜYÜK SİLAHIMIZ TARAFTAR”

Adanademirspor maçının zor geçeceğini belirten Teknik Direktör Erhan Altın, "Rakibimizin gücü belli. Çok kaliteli oyunculardan kurulu. Biz sahaya her şeyimizi koyacağız ve maçı kazanacağız. Tabi ki en büyük silahımız ise taraftarımız olacaktır" dedi.

Mbilla'nın tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmesiyle ilgili olarak Altın, "Başka takımların ne düşündüğü bizi ilgilendirmiyor. Mbilla, Osmanlıspor maçında barajı bozduğu için ikinci kartı gördü ve oyundan atıldı. Maç daha bitmemişti, böylesine zor bir karşılaşmada neden eksik kalalım. Bunun taktikle ne alakası var. Maç sonunda böyle hatalar yapmaması için Mbilla'ya kazdım ve uyardım. O da çok üzüldü ve benden ‘Hocam kötü niyetim yoktu, barajı erken terk ettim ve sarı kart gördüm. Tamamen istem dışı’ diyerek özür diledi. Ceza verilmemeli, verilirse de çok ağır bir karar olur. Kesinlikle bir taktik veya kasıt yok" diye konuştu.

SAMSUNSPOR’DA ADANADEMİRSPOR HAZIRLIKLARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.