Samsunspor’da Neşeler Yerinde

Samsunspor’da Neşeler Yerinde
Ankaraspor deplasmanından yenilmeden dönen Samsunspor, cumartesi günü yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

- Ankaraspor deplasmanından yenilmeden dönen Samsunspor, cumartesi günü yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından teknik direktör Hüseyin Kalpar, yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynattı. Antrenmanın son bölümünde ise yarım sahada oluşturulan 4 kaleye sağdan soldan orta çalışması yaptırdı. Futbolcuların isabetli şutları ise teknik ekibi sevindirdi. Sakatlıkları süren Cemil ve Ahmet Burak Solaker fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Sakatlıktan çıkan kaleciler Soner ve Atilla takımla birlikte çalışmaya başladı. Her iki kalecinin performansı dikkatlerden kaçmadı.

ESKİ BAKAN KILIÇ’TAN ZİYARET

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunspor Kulübü’nü ziyaret etti. Kılıç, bugün Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek Başkan Emin Kar, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcuları ziyaret etti. İdmanın son bölümünde tesislere gelen eski Bakan Kılıç, önce Başkan Emin Kar ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Ankaraspor maçında yaşanan olaylar ve takımın son durumu hakkında Başkan Kar’dan bilgi alan Suat Kılıç, idman bitiminde ise teknik direktör ve futbolcularla konuştu.

“BU GÜZEL GİDİŞİN SONU ŞAMPİYONLUK”

Teknik ekip ve futbolculara teşekkür edip moral veren AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Çok iyi gidiyorsunuz. İnşallah bu güzel gidişin sonu şampiyonluk olacaktır. Bizler buna inandık, sizler zaten inanmışsınız. Sıkıntıları tüm şehir olarak el ele vererek aşmalıyız. Bizim üzerimize düşün görevi yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Yolun sonu gözüktü, artık herkesin destek vermesi gerekli. Birkaç kişinin çabasıyla olmuyor. Bu şehir zoru başaracak güçtedir" dedi.

"YOLUN SONUNA GELDİK"

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ise Suat Kılıç’a teşekkür ederek, “Sayın Bakanımız her zaman yanımızda oldunuz. Olmaya da devam ediyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi yolun sonuna geldik. Biraz daha destek bu takımı hedefe ulaştıracaktır. Ancak şunu söyleyeyim, o şampiyonluk kupasını size hediye edeceğiz. Bu sözü pırıl pırıl ve karakterli futbolcularımız verdi" diye konuştu.

SAMSUNSPOR’DA NEŞELER YERİNDE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.