Samsunspor’dan Cemal Yeşilyurt’a Teşekkür Ziyareti

Samsunspor’dan Cemal Yeşilyurt’a Teşekkür Ziyareti
Samsunspor Yönetimi, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

- Samsunspor Yönetimi, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Samsunspor Başkanı Mehmet Pank, Başkan Vekili Recep Hun, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Ersöz, Adem Soycan, Emin Bahri Uğurlu, Recep Akdağ ve Faruk Öztürk, Samsunspor'a maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt’u ziyaret etti.

VEDA ZİYARETİ

Başkan Mehmet Pank, Yeşilyurt ailesinin Samsunspor'a olan katkılarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, "Olağanüstü genel kurula kısa bir zaman kaldı. Biz göreve geldiğimizde de öncelikle Cemal amcamızı ziyaret etmiştik. Görevi bırakırken de veda ziyaretinde bulunup, maddi manevi katkıları nedeniyle kendisine teşekkür ettik ve helallik aldık" dedi.

Samsunspor'un hep yanında olduğunu ve Samsunspor'u yakından takip ettiğini ifade eden Cemal Yeşilyurt ise, "Sizlerin bu kulübe iyi hizmet verdiğinden ve yönettiğinizden hiçbir şüphem yoktur. Sakın söylenenlere itibar etmeyin. Bu bir bayrak yarışıdır. Sizden daha iyi yöneten varsa çıkmalı ve herkeste ona destek vermeli. Dediğim gibi ben sizlere güvendim ve inandım. Hizmetiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Cemal Yeşilyurt, olağanüstü genel kurulda aday olduğunu açıklayan yönetim kurulu üyesi İbrahim Ersöz'e de başarı dileklerinde bulundu.

SAMSUNSPOR’DAN CEMAL YEŞİLYURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.