Sanat Ve Spor Gecesi Yapıldı

Sanat Ve Spor Gecesi Yapıldı
Maraşgücü spor kulübü olarak sporla engelleri yıkın Mutluluk yakın-2 isimli sosyal destek programı (sodes) kapsamında kalkınma bakanlığı finansmanlığında

Maraşgücü spor kulübü olarak sporla engelleri yıkın Mutluluk yakın-2 isimli sosyal destek programı (sodes) kapsamında kalkınma bakanlığı finansmanlığında Valilik Koordinasyonunda ve Maraşgücü spor tarafından yürütülen projenin Sanat ve spor gecesi Perşembe günü saat 19.00 -21.00 arasında Necip Fazıl Kültür merkezinde yapıldı.

Çok sayıda sporcuların ve ailelerin katıldığı gecede Kahramanmaraş Millet Vekili Dr. Mehmet İlker Çitil'in,İl halk sağlığı müdürü Ahmet Yener, İl Dernekler Müdürü Mehmet Temizkan ve spor il müdürü Ali İhsan Kabakçı'nın Katılımlarıyla resim sergisi açılışıyla gece başladı. Programda konuşan Millet vekili Çitil bizler spor aşığı ve sporu seven bir milletiz. Burada Maraşgücü spor gerçekten inanılmaz bir tarih yazıyor. Başarının yanı sıra kısıtlı imkanlarla tarih yazmaları 500'ü aşkın sporcuya spor yaptırması zaten başlı başına bir olay. Burada şahsım olarak Başta Mustafa Dağlı olmak üzere Maraşgücü spor'u tebrik ve takdir ediyorum" dedi.

2-20160528090534.jpg

  Maraşgücü Spor Kulübü, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Kalkınma Bakanlığı ile birlikte ortaklaşa olarak “Sporla Engelleri Yıkın Mutluluk Yakın 2” Projesi adı altında unutulmaz bir gece düzenledi. Kadın futbol takımında gösterdiği başarı ile bu sezon 3’üncü ligden, Şampiyon olarak 2’nci lige çıkan Maraşgücü Spor Kulübü’nün gecesinde Halk oyunlarından, tiyatro gösterisine, müzik şöleninden, ödül törenine kadar birçok etkinlik düzenlendi. Düzenlenen geceye, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Ali İhsan Kabakçı, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener ve sporcu aileleri katıldı. Yoğun katılımın olduğu gecede sporcular unutulmaz bir gece yaşayarak şampiyonluğun tadını çıkardı. Düzenlenen gece de konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Çitil, şunları söyledi: “Sporun hayatımızda çok önemli bir yeri var. Bende daha önce ilimizin İl Sağlık Müdürü’ydüm. Biz her zaman hareketli yaşam, dengeli beslenme diyoruz. Hareketli yaşam deyince tabi ki aklımıza spor geliyor. Bu konuda da gerekli etkinlikler yapanlara da destek veriyoruz. Hem Maraşgücü Spor Kulübü Başkanımıza hem de bundan sonra ki dönemde emek verecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”  Gecede açılış konuşmasını yapan Maraşgücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Dağlı’da şunları kaydetti: “Maraşgücü Spor Kulübü olarak 2012 yılında ektiğimiz tohumların bugün meyvelerini alıyoruz. Gerçekten az zamanda çok güzel işler başardık. Bu başarı da tüm Kahramanmaraş’ın desteği var. Bu salonu bu şekilde doldurmanız aslında ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Amatör spor kulüpleri olarak devletimizin verdiği destek ölçülerinde güzel mücadeleler veriyoruz. Burada “Gençlere sahip çıkan, geleceğine sahip çıkar” sözünden hareketle eşimle birlikte kurmuş olduğumuz bu kulübü sizler geleceğe taşıyacaksınız. Gerçekten bir tarih yazan çocuklarımızı ve onların ailelerini, onların yetişmesine vesile olan tüm öğretmenleri, şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim.”

Gecede kızlarımıza şampiyonluk kupasını İl Halk Sağlığı Müdürü Sayın Ahmet Yener ve Gençlik Hizmetleri Ve spor il müdürü  Ali İhsan Kabakçı  verdi. Gece ödül töreni ve madalya dağıtımı ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.