Sanatçı Atiye Cumhuriyet Bayramı Pastasını Kesti, İmza Dağıttı

Sanatçı Atiye Cumhuriyet Bayramı Pastasını Kesti, İmza Dağıttı
Ünlü şarkıcı Atiye, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Cumhuriyet'in 91. Kuruluş Yıldönümü pastasını kesti, hayranlarına imza dağıttı.

– Ünlü şarkıcı Atiye, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Cumhuriyet'in 91. Kuruluş Yıldönümü pastasını kesti, hayranlarına imza dağıttı.

Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi olan Piazza'da ünlü sanatçı Atiye hayranlarıyla buluştu. Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Cumhuriyet'in 91. Yıldönümü hastasını kesen sanatçı Atiye, daha sonra hayranlarına imza dağıttı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karaman'daki maden faciası ve 3 askerimizin şehit edilmesinden dolayı bu yıl Cumhuriyet Bayramı'nı sade törenlerle kutladıklarını belirterek, üzüntüsünü dile getirdi. Kesilen pasta Vali Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz tarafından vatandaşlara ikram edildi. Atiye'nin Piazza'daki konserinin ise Karaman'daki maden ocağı faciası dolayısıyla iptal edildiği öğrenildi. Kesilen dev pasta görevliler tarafından alışveriş merkezindeki vatandaşlara dağıtıldı.

SANATÇI ATİYE CUMHURİYET BAYRAMI PASTASINI KESTİ, İMZA DAĞITTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.