Sanatçı Sümer Ezgü:

Sanatçı Sümer Ezgü:
Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'da ekonomik düzeyi düşük çocuklar için yapılan Müzik Atölyesi açılışında yaptığı konuşmada, iyi müzisyenlerin varlıklı ailelerden çıkmadığını söyledi.

- Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'da ekonomik düzeyi düşük çocuklar için yapılan Müzik Atölyesi açılışında yaptığı konuşmada, iyi müzisyenlerin varlıklı ailelerden çıkmadığını söyledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün kentte ekonomik düzeyi düşük, suç işleme riski yüksek olan Kepez ilçesindeki çocuklar için hazırladığı müzik atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi. Proje kapsamında öğrencilere çeşitli müzik aletleri dağıtıldı.

Kepez ilçesi Gazi Mahallesi Sütçüler Caddesindeki müzik atölyelerinin açılışına, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılışa davet edilen sanatçı Sümer Ezgü de buraya gelirken bir şey fark ettiğini belirterek hizmetin geleceği asıl semtlerin buralar olduğunu söyledi. Sümer Ezgü, iyi müzisyenlerin varlıklı ailelerden çıkmadığını belirterek "İçindeki cevheri çıkarma güdüsü daha zor koşullarda yaşayan çocuklardan çıkar. Onlar büyüdükçe içindeki cevheri ortaya çıkarmak için çaba sarf ederler hem toplumsal barış hem de bu yavruların geleceği açısından yapılan müzik akademisinin çok doğru bir yerde açıldığını fark ediyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.