Sanayi Sitesine Kamera Sistemi Kurulacak

Sanayi Sitesine Kamera Sistemi Kurulacak
Ordu’nun Fatsa İlçe Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, “Gündemimizde kamera sistemi kurma projemiz var. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

- Ordu’nun Fatsa İlçe Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, “Gündemimizde kamera sistemi kurma projemiz var. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Serdar Salman konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Son yılları sanayi esnafları olarak iş anlamında iyi geçiriyoruz. Yeni bloklarımızı esnaflarımıza teslim ettik ve hizmete başladılar. Site içinde yollarımızı onardık ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdik. Tüm tapuların kişilere verilmesi için çalışmalarımızı yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Yeni yılda da arka istinat duvarlarımızı bitirmek istiyoruz. Yeni dönemde belediyemizin de desteği ile bu işlerimizi bitirmeyi planlıyoruz. Çevre düzenlememiz gerçekten çok güzel oldu. Koruma ve bakımını en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Yapı kooperatifimizin inşaat yapacak alanı olmadığı için artık rutin işlerimizi takip edeceğiz. Gündemimizde kamera sistemi kurma projemiz var. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Güvenlik açısından bu sistemin mutlaka olması gerektiğine inanıyoruz. Teklif vermek isteyen firmalar bizimle görüşebilir” diye konuştu.

Genel olarak sanayi esnafların işlerinin iyi olduğunu belirten Başkan Serdar Salman, “Genel anlamda esnaflarımızın işleri iyi. Fındığın bu yol fazla olmaması her sektörü etkilediği gibi bizim sektörümüzü de olumsuz yönde etkiledi” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.