SanDisk'ten iPhone ve iPad'ler için ekstra 256 GB depolama alanı

SanDisk'ten iPhone ve iPad'ler için ekstra 256 GB depolama alanı
Western Digital Corporation, iOS mobil flaş sürücü ailesinin kapasitesini, 256 GB SanDisk iXpandTM Flash Drive ve 256 GB SanDisk ConnectTM Wireless Stick ile genişletti.

Western Digital Corporation, iOS mobil flaş sürücü ailesinin kapasitesini, 256 GB SanDisk iXpandTM Flash Drive ve 256 GB SanDisk ConnectTM Wireless Stick ile genişletti. iPhone ve iPad kullanıcıları bu sayede çok daha fazla video, fotoğraf ve müziği cihzalarına kaydedebilecek.

SanDisk iXpand Flash Drive mobil depolama cihazı olup, artık sunduğu ek 256 GB kapasite ile insanların iPhone ve iPad'lerinde1 hızla ve kolaylıkla yer açmalarına yardımcı oluyor. Esnek Lightning ve USB 3.0 bağlantıları sayesinde kullanıcılar, fotoğraf ve videolarını iPhone, iPad, Mac, PC arasında hızla ve kolaylıkla taşıyabiliyor. Bu üründe kullanılan ödüllü iXpand Drive uygulaması iPhone ve iPad'ler için yeni özellikler ve gelişmiş kullanıcı deneyimleri getiriyor. SanDisk iXpand Flash Drive, kullanıcıların galerilerini, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlardaki2 içeriklerini otomatik olarak yedeklemesini2 mümkün kılarken iXpand Drive uygulaması aracılığı ile videolar doğrudan sürücü üzerinden izlenebiliyor3. Sürücüde ayrıca kullanıcıların hassas dosyalarını güvenli bir şekilde cihazlar arasında paylaşmalarını sağlayan şifreleme yazılımı da bulunuyor.

 

Güncellemenin bir parçası olarak, kullanıcılar artık SanDisk iXpand Flash Drive'daki içeriklerini ChromecastTM cihazı aracılığıyla televizyonlarına veya uygulama üzerinden Amazon Fire'aTM doğrudan aktarabiliyor. Uygulama App Store üzerinden iPhone ve iPad'ler için şu an indirilebiliyor. SanDisk iXpand Flash Drive, iPhone veya iPad'e takıldığında uygulama otomatik olarak açılarak kullanıcıların içeriklerine erişmelerine ve kolayca dosyalarını yönetmelerine imkan veriyor.

256GB SanDisk iXpand Flash Drive ve SanDisk Connect Wireless Stick, şu an Amazon, Best Buy.com, bhphotovideo.com ve diğer popüler mağazalarda 279,99 dolardan satılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.