Sanko’ya Vergi Teşekkürü

Sanko’ya Vergi Teşekkürü
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, vergi rekortmenleri listesinde ilk 10’da yer alan Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sanko şirketlerine teşekkür belgesi verdi.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, vergi rekortmenleri listesinde ilk 10’da yer alan Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sanko şirketlerine teşekkür belgesi verdi.

Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Gaziantep Gelir Vergisi Rekortmenleri listesine giren Sanko Holding Yönetimi ile Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde yer alan Sanko şirketlerine teşekkür belgesi vermek üzere Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde ilk 7 sırayı alan Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Sami, Hakan ve Cengiz Konukoğlu’nun plaketlerini veren Çember, gösterilen hassasiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çember, Gaziantep Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde ikinci sırada yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi ile yedinci sırada bulunan Sanko Pazarlama İthalat İhracat adına düzenledikleri teşekkür belgelerini de Sanko yöneticilerine sundu.

VERGİDE SANKO FARKI

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan 2013 yılında en fazla Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi ödeyenler listesine, Sanko ve Konukoğlu Ailesi damgasını vurmuştu.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Gelir Vergisi Rekortmeni olmuş, listenin ilk 7 sırasını Konukoğlu Ailesi almıştı.

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yıllardan beri olduğu gibi yine Gaziantep Gelir Vergisi rekortmeni olmuştu. Abdulkadir Konukoğlu, Zeki Konukoğlu, Adil Sani Konukoğlu, Fatih Konukoğlu, Sami Konukoğlu, Hakan Konukoğlu ve Cengiz Konukoğlu, Türkiye Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde ilk 100'e girme başarısını göstermişti.

Bu arada, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu da listeye 14. sıradan girmişti. Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesine ise Sanko Holding’in 10 şirketi yer almıştı.

Kurumlar Vergisi'nde Çimko Çimento ve Beton ikinci, Sanko Pazarlama, İthalat, İhracat yedinci, Temko İthalat, İhracat ve Pazarlama 12., Gaziantep Ytong 13., Sanko Makina Pazarlama 19., Sanko İş ve Tarım Makinaları 58., Gazires Elektrik Üretim 79., Sanko Dış Ticaret 80., ASCE İnşaat 96. ve Avnet Technology 97. sırayı aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.