Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri Kente Geldi

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri Kente Geldi
AK Parti Milletvekillileri adayları uçakla kente geldi. Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığı, GAP Havaalanında Şanlıurfa AK Parti Milletvekillileri adaylarını karşıladı.Bu sabah saatlerinde Şanlıurfa’ GAP...

AK Parti Milletvekillileri adayları uçakla kente geldi. Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığı, GAP Havaalanında Şanlıurfa AK Parti Milletvekillileri adaylarını karşıladı.

Bu sabah saatlerinde Şanlıurfa’ GAP Havaalanına gelen Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Nebati’yi karşılama programında büyük bir izdiham yaşandı. GAP Havaalanında, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayları, Şanlıurfa AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa İlçe Belediye Başkanları bir araya geldi.

GAP Havaalanında bir araya gelen Şanlıurfa AK Parti yönetimi ve Şanlıurfa Milletvekili Adayları bir süre sohbet ettikten sonra konvoy şeklinde şehir merkezine doğru hareket etti.

Şanlıurfa Merkez’e doğru giden milletvekili konvoyuna Şanlıurfa’nın çiftçileri ve esnafları engel olmaya çalıştı. Şanlıurfa Karayolunda arabasından inen AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, çiftçi ve esnafların sorunlarını dinledi. Çiftçilere, sorunlarınıza çözüm bulacağız diyen Nebati, korumaları eşliğinde yola devam etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.