Şanlıurfa’da Huzur Operasyonunda 6 Suriyeli Kadına Gözaltı

Şanlıurfa’da Huzur Operasyonunda 6 Suriyeli Kadına Gözaltı
Şanlıurfa'da eğlence merkezlerine yönelik denetimlerde izinsiz çalıştıkları belirlenen Suriye uyruklu 6 kadın gözaltına alındı.

- Şanlıurfa'da eğlence merkezlerine yönelik denetimlerde izinsiz çalıştıkları belirlenen Suriye uyruklu 6 kadın gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan yüzlerce polis, kent merkezinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla düzenlenen operasyonlarda, mekanlarda bulunanların kimlikleri ile alkol satışı yapılan iş yerlerinin ruhsatları kontrol edildi. Yaklaşık 4 saat süren operasyonlarda eğlence merkezlerinde izinsiz çalıştıkları belirlenen Suriye uyruklu 6 kadın gözaltına alınırken, 2 eğlence merkezine ceza uygulandı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.