Şanlıurfa'nın Sağlık Sorunları Masaya Yatırıldı

Şanlıurfanın Sağlık Sorunları Masaya Yatırıldı
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüşerek, ödenek sıkıntısı yaşayan hastane için ek ödenek sözü aldığını bildirdi.

- Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüşerek, ödenek sıkıntısı yaşayan hastane için ek ödenek sözü aldığını bildirdi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr Ercan Yeni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdülkerim Gök, Halil Özcan ile birlikte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Osman Güzelgöz’ün de katıldığı toplantıda, Şanlıurfa’ya yapılması planlanan sağlık yatırımları konuşuldu. Brifing verilen Bakan Müezzinoğlu, üniversite hastanesine ek ödenek çıkarılacağını belirterek, Şanlıurfa’da yapılması planlanan bin 700 yataklı şehir hastanesinin ihale aşamasında olduğunu kaydetti. Şehir hastanesinin temelini 2015 yılının başında atmayı planladıklarının müjdesini veren Bakan Müezzinoğlu, Şanlıurfa’da devam eden sağlık yatırımlarının tamamlanabilmesi için de elinden geleni yapacağını ifade etti.

Üniversite hastanesiyle ilgili hazırlanan dosyaları Bakan Müezzinoğlu’na teslim eden Rektör Mutlu, hastanenin bitirilmesi noktasında yoğun çaba ve gayret sarf ettiklerini belirterek, destek sözü için Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na ve görüşmeyi sağlayan Bakan Çelik’e ve aracı olan milletvekillerine teşekkür etti.

ŞANLIURFA'NIN SAĞLIK SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.