Şanlıurfaspor-göztepe Maçın Ardından

Şanlıurfaspor-göztepe Maçın Ardından
PTT 1. Lig’in 3. haftasında Şanlıurfaspor, kendi sahasında karşılaştığı Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engi...

PTT 1. Lig’in 3. haftasında Şanlıurfaspor, kendi sahasında karşılaştığı Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise rakibin 90 artı 6. dakikada gelen berberlik golünü hatırlatarak, "Çok fazla bir şey demeyeceğim. Yıllardır bu mesleğin içerisindeyim. Her halde bize denk geliyor. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü görevini yürütürken de oynadığımız bir maçta hakem, yine bugünkü hakem Süleyman Abay. 99. dakikada gol yedik. Bugün 6 dakika da uzatma verebilirsiniz. Tamam bir itirazım yok ama lütfen en azından faullere dikkat etsinler. Yazık, biz de emek harcıyoruz. Başka bir şey daha diyeceğim olmayacak onun için beni mahzur görün" diye konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, futbolcuların sahadaki performansından memnun olduklarını belirterek, aynı mücadeleyi sürdürebilmeleri halinde sezon öncesi planlanan hedeflere ulaşabileceklerini kaydetti.

Maça iyi başlayamadıklarını, ilk yarının 20 dakikasından sonra kontrolü ele geçirmeye başladıklarını anlatan Diyadin, şöyle konuştu:

"Maçın ikinci Şanlıurfa’nın kontra ataklardan belki pozisyon bulabilirdi ama müsaade etmedik. Birçok gol pozisyonu harcadık. Son dakika gelen golle de bir puanla dönüyoruz. Bu zorlu lig maratonunda bunlar hele de bu tip deplasmanlar klasik ve zorlu olacak. Ancak biz 3 haftadır İzmir de maç oynamadık. Bu oyun formatımızla oyuncularımızın bu arzu arzu ve isteğiyle, sezon başı planladığımız hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum. Sadece bugün birçok gol pozisyonu harcadık, bu bizim adımıza biraz şanssızlıktı” dedi.

MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPAN ŞANLIURFASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ENGİN KORUKIR İSE RAKİBİN 90 ART 6. DAKİKADA GELEN BERBERLİK GOLÜNÜ HATIRLATARAK, MAÇIN HAKEMİ SÜLEYMAN ABAY'A TEPKİ GÖSTERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.