Santek 14 Sanayi Fuarında Düzce’de Yerini Aldı

Santek 14 Sanayi Fuarında Düzce’de Yerini Aldı
Kocaeli’de gerçekleştirilen SANTEK 14’ Sanayi Fuarı’na Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da katıldı.

- Kocaeli’de gerçekleştirilen SANTEK 14’ Sanayi Fuarı’na Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da katıldı.

Fuara, Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük de katıldı.

Düzce TSO Standını ziyaret eden Düzce TSO, Kocaeli TO ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, stantta yer alan firmalara dair katalog ve diğer doneleri incelediler. Düzce TSO standının ardından diğer stantları da ziyaret eden heyet, fuarda yer alan firmalardan detaylı bilgiler aldılar.

Fuar hakkında açıklama yapan Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, geçen sene yapılan fuarın çok faydalı geçtiğini ve bu yıl da fuara katılım gösterdiklerini ifade etti. Danışmaz, “Üyelerimizin faydasına olacak organizasyon ve fuarlarda üyelerimizin adına yer almaya, yer almak isteyen üyelerimizin de ulaşım ve lojistik olarak destek olmaya çalışıyoruz. SANTEK 14’ fuarında da üyelerimizden topladığımız katalog ve broşürlerle kendilerinin tanıtımlarını gerçekleştirmeye çalıştık. Bundan sonra da olacak olan fuar ve organizasyonlarda üyelerimizle birlikte yer almaya çalışacağız” dedi.

SANTEK 14 SANAYİ FUARINDA DÜZCE’DE YERİNİ ALDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.