Sapanca’da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Sapanca’da Asfalt Çalışmaları Sürüyor
Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen yol açma, yol genişletme, asfalt, alt yapı, bordür ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Belirli program doğrultusunda d...

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen yol açma, yol genişletme, asfalt, alt yapı, bordür ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Belirli program doğrultusunda devam eden ilçenin çeşitli noktalarında yürütülen çalışmaları Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer de yakından takip ediyor.

Güldibi Mahallesi Arslanoğlu Caddesinde yolu genişleterek yağmur suyu borusu döşeme ve ilçe estetiğine uygun dekoratif perde duvar çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Cadde boyunca bordür döşeyerek kaldırım çalışmalarına devam ediyor. İlçenin genelinde cadde ve sokaklarda imar planlarına göre yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler yolu genişleterek alt yapısını tamamladığı Gül Caddesinin perde duvar çalışmalarına devam ediyor.

Hacımercan Mahallesinde Bilgi ve Kültür Evi yapımını tamamlayan Sapanca Belediyesi ekipleri Hacımercan Spor Kulübü ve Köy Konağı olan binanın da bakım ve tadilatlarını yaparak halkın kullanımına açtı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün İlçe genelinde belirlenen program dahilinde yapmış olduğu Asfalt Yama çalışmaları aciliyet sırasına göre devam ediyor.

Alt yapı çalışması nedeniyle bozulan ana arter ve ara arter güzergahlarda kilitli parke taşı tamiratı ile yol iyileştirme çalışması yapan ekipler mahallelerdeki parkeleri yenileyerek tamir ve bakımlarını yapıyor.

SAPANCA BELEDİYESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.