Sarı Yahşi Köprüsü Hizmete Açılıyor

Sarı Yahşi Köprüsü Hizmete Açılıyor
Aksaray'ın Sarıyahşi İlçesi ile Kırşehir'i birbirine bağlayan Sarıyahşi Köprüsü'nün yapımı tamamlandı.

- Aksaray'ın Sarıyahşi İlçesi ile Kırşehir'i birbirine bağlayan Sarıyahşi Köprüsü'nün yapımı tamamlandı.

Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanı Fatih Ünsal, 2006 yılında köprünün temellerinin atıldığı ve gecikmeli olarak da olsa tamamlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Köksal, "Köprümüz 2006 yılında temeli atılmış maalesef gecikmeli olarak tamamlanmış bir köprü olarak Kırşehir ile Sarıyahşi arasında ki kültür,ticaret,eğitim,sağlık yönünde ki bütün ihtiyaçları giderip geçmişte olan hataların önlenmesi noktasında önemli bir köprüdür. Hirfanlı barajı kurulmadan önce Kırşehir'e bağlanmış bir köprümüz vardı. Bundan 50 yıl geçtikten sonra tekrar Kırşehir'e kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Resmi bağımız Aksaray ile olsa da ticari,eğitim,sağlık,pazar noktasında Kırşehir'de olacaktır. Resmi açılışı henüz yapılmasa da ulaşıma açık bir köprüdür. Kırşehir'i bizler çok önemsiyoruz. Kırşehir'inde bizleri heyecanla beklediğini biliyoruz. Merkez nüfusumuz beş bin olmasına rağmen gurbetçi hemşehrilerimizle beraber 15 binlik bir nüfusa hitap ediyoruz.

Yatırımların da Kırşehir yönünde olacağına inanıyoruz. AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan'a da çok teşekkür ediyorum kendisi de köprünün ulaşıma açılması noktasında çok çaba sarf etti" dedi.

SARI YAHŞİ KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.