Sarıçukur ve Köseli Mahalleleri Bilgi ve Kültür Evlerine Kavuştu

Sarıçukur ve Köseli Mahalleleri Bilgi ve Kültür Evlerine Kavuştu
Onikişubat Belediyesi tarafından Sarıçukur ve Köseli Mahallelerine kazandırılan Bilgi ve Kültür Evleri düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

kultur-evi-(7).jpg

Onikişubat Belediyesi, kırsal mahallelerini Bilgi ve Kültür Evleri ile donatmaya devam ediyor. Yapıldığı bölgelerin tüm sosyal aktivitelerine ev sahipliği yapabilecek donatılara sahip olan Bilgi ve Kültür Evlerinin ikisi daha açıldı.

kultur-evi-(1).jpg

Sarıçukur ve Köseli Mahallelerine kazandırılan Bilgi ve Kültür Evleri, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç ile AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Fırat Görgel’inkatıldığı törenlerle hizmete sunuldu.

kultur-evi-(2).jpg

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hizmete açılan sosyal tesislerin, yörede yaşayan vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlandığını söyledi. Kırsal bölgelerdeki Bilgi ve Kültür Evlerinin toplam sayısının 61 olacağını işaret eden Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

kultur-evi-(3).jpg

“Bu mekanlar başta eğitim olmak üzere pek çok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapabilecek durumda. Çocuklarımız burada ders çalışacak, kadınlarımız kendilerini geliştirecek aktiviteler yapabilecek. Gerektiğinde düğün ve nişan merasimleri, gerektiğinde taziye kabulleri burada gerçekleştirilecek. Buralar sizin. Bunun yanında kilit parke uygulamamız ile ulaşım problemini yüzde 90 oranında bitirdik. Çok az bir eksiğimiz kaldı, onu da bu yıl tamamlıyoruz inşallah. Onikişubat Belediyesi her zaman sizlerle, sizlerin yaşam standartlarınızı yükseltmeye, Onikişubat’ı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmeye devam edeceğiz.”

kultur-evi-(4).jpg

Törenlere katılan AK Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç’ta verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 16 Nisan Referandumunun önemine de değinen Dilipak ve Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye’nin, geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğini belirttiler. Türk siyaset tarihinin en önemli aşamalarından birinin 16 Nisan olduğuna vurgu yapan Dilipak ve Kılıç, vatandaşları “Evet” demeye davet etti.

kultur-evi-(5).jpgkultur-evi-(6).jpgkultur-evi-(8).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.