Sarıgöl’de 100 Kişi Kosgeb İçin Müracaat Etti

Sarıgöl’de 100 Kişi Kosgeb İçin Müracaat Etti
Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa İŞ-KUR Şubesi, KOSGEB için müracaat eden 100 girişimcinin başvurularını almaya başladı.

- Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa İŞ-KUR Şubesi, KOSGEB için müracaat eden 100 girişimcinin başvurularını almaya başladı.

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında, müracaatların alımında Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcisi, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi, Manisa İŞ-KUR temsilcileri görev yaptı.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Sarıgöl Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Emrah Eroğlu,"Sarıgöl’de yeni iş yeri açacak olan genç girişimciler için, KOSGEB’ten alacakları krediler için 100 kişi baş vurdu. Bize yapılan müracaatlarda bu sayı 25 kişiye düşürülecek. 25 kişi daha sonra, Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda dokuz gün, 70 saat kurs alacaklar. Kurs sonunda KOGEB belgesi alan kursiyerlerimiz kendilerinin hazırlayacağı projeleri ilgili yerlere müracaat ederek kredlerini alacak. Bizleri sevindiren olay KOSGEB kurslarının artık Sarıgöl’de yapılacak olmasıdır.’’ dedi.

SARIGÖL’DE 100 KİŞİ KOSGEB İÇİN MÜRACAAT ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.