Sarıgöl'de Ziraatçı Başkandan Çevre Duyarlılığı

Sarıgölde Ziraatçı Başkandan Çevre Duyarlılığı
Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen,haftada iki kez Hükümet Konağı önündeki 11 adet çam ağacını ve kaldırımları bol su ile sulayarak çevreye örnek oluyor.

- Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen,haftada iki kez Hükümet Konağı önündeki 11 adet çam ağacını ve kaldırımları bol su ile sulayarak çevreye örnek oluyor.

Ayakkkabı ve çorapları çıkaran Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, eline aldığı hortumla Hükümet Konağı önündeki 11 çam ve kaldırımları suyla temizledi. Çalışmasının gelecek kuşaklara örnek olacağını belirten Ali İhsan Ülgen, ''Bir hayırsever vatandaşın çıkardığı derinkuyu sondaj pompasıyla haftada iki kez Hükümet Konağı önündeki çamları ve kaldırımları suyla temizliyorum. Ağaçlar yaşatılmalı çevre daima temiz olmalıdır.Bizler bunu yapmakla gelecek kuşaklara örnek olmalıyız. İki yıldır çam ağaçlarına binlerce serçe konmakta ve serçelerin pislikleri cadde üzerine düşmekte. Çevreye duyarlı olmak gerek. Ben de bu duyarlılığımı temizlik yaparak örnek olmak istedim.'' dedi.

SARIGÖL'DE ZİRAATÇI BAŞKANDAN ÇEVRE DUYARLILIĞI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.