Sarıgül’ün Oğlundan İftar Programı

Sarıgül’ün Oğlundan İftar Programı
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül’ün düzenlediği iftar yemeği, Şişli Camisi önünde kurulan iftar çadırında yapıldı. İftar öncesinde basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Emir Sar...

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül’ün düzenlediği iftar yemeği, Şişli Camisi önünde kurulan iftar çadırında yapıldı.

İftar öncesinde basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Emir Sarıgül, Galatasaray’da yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla uyumlu bir birliktelik sergilediklerini dile getirerek, “Yeni hocamız geldi. Kaptanımız da kendisini karşıladı. Yönetim kurulu üyeleri olarak var gücümüzle Galatasaray’ın daha da ileri gitmesi için çalışıyoruz. Bundan sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bütün deplasmanlara gideceğiz. Futbolda, basketbolda, voleybolda veya başka bir branşta bir yöneticinin önde olması diye bir şey yok. Hepimiz de öndeyiz” şeklinde konuştu.

EMİR SARIGÜL: “HEDEFİMİZ, ÖNCE TÜRKİYE’DE, SONRA AVRUPA’DA ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETMEK”

Bundan önce Türkiye’ye çok önemli başarılar kazandırdıklarını dile getiren Emir Sarıgül, “Bu mübarek akşamda dualarımızı çok iyi yerlere giden Galatasaray için yapalım. Hedefimiz önce Türkiye’de sonra Avrupa’da önemli başarılar elde etmek. Galatasaray için başarının göstergesi, Türkiye’ye gelmemiş tek kupa olan Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaktır” dedi.

SABRİ SARIOĞLU: “ALLAH HERKESİN TUTTUĞU ORUÇLARI KABUL ETSİN”

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu, Ramazan’ın hayırlı bir ay olduğunu vurgulayarak, “Allah herkesin tuttuğu oruçları kabul etsin. Bu organizasyonu düzenleyenlere de teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

“AVUSTURYA KAMPINDA GÜZEL BİR ÇALIŞMAYLA HEM BİZ HOCAMIZI HEM DE HOCAMIZ BİZLERİ TANIYACAKTIR”

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli hakkındaki ilk izlenimleri sorulan kaptan Sabri, “Sıcakkanlı birisi olduğu izlenimini aldım. Henüz takımla tam bir tanışma gerçekleşmedi. İnşallah Avusturya kampında güzel bir çalışmayla hem biz hocamızı hem de hocamız bizleri tanıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.