Sarıkamışlı Öğrenciler Eğitim İçin Antalya’ya Gitti

Sarıkamışlı Öğrenciler Eğitim İçin Antalya’ya Gitti
Sarıkamış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri eğitim görmek için Antalya’ya hareket etti.Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Enver Yıldız, turizm il...

Sarıkamış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri eğitim görmek için Antalya’ya hareket etti.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Enver Yıldız, turizm ilçesi olan Sarıkamış için öğrencilerin yetişmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Yıdız, öğrencilere kış döneminde verilen teorik eğitimden sonra yaz döneminde de farklı yerlerde uygulamalı eğitimlere tabi tuttuklarını söyledi.

Enver Yıldız, “Yaz döneminde tercihimizi Antalya’dan yana kullanıyoruz. Çünkü imkanlar çok geniş. Öğrencilerimiz kendilerini mesleki açıdan yetiştirmesinin yanı sıra yabancı dillerini de geliştiriyorlar. Ayrıca belirli bir ücret alarak harçlıklarını çıkarıyorlar. Daha da önemlisi yetişen öğrenciler kalifiye eleman olarak geri dönüp ilçemizdeki turizm faaliyetlerinde yer alıyorlar. Buda ilçemizin gelişmesine katkı sağlıyor” dedi.

Öte yandan, Sarıkamış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10, 11 ve 12’inci sınıflarda öğrenim gören 50 öğrenci ile 3 öğretmen, Antalya’daki değişik 5 yıldızlı otellerde yaklaşık 4 ay staj görecek.

SARIKAMIŞLI ÖĞRENCİLER EĞİTİM İÇİN ANTALYA’YA GİTTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.