Sarıkamış’ta Alt Yapı Çalışmaları

Sarıkamış’ta Alt Yapı Çalışmaları
Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca ilçenin kanalizason şebekesinin tamamı yenileniyor.

- Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca ilçenin kanalizason şebekesinin tamamı yenileniyor.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, alt yapı sıkıntısı olan Sarıkamış’ta ilçenin tamamının kanalizsyon şebekesini yenilemek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Yapılan alt yapı çalışmlarını yerinde inceleyen Toksoy, Şehitler diyarı Sarıkamış’ın Türkiye’nin en modern ilçelerinden birisi yapmak içn gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Toksoy, “Göreve geldiğimizde Sarıkamış’ın sorunlarını biliyorduk. Sorunları yerinde tespit etmiştik. Sarıkamış ile ilgili acil eylem planı hazırladık. Şimdi de bir çok bölgede çalışmalar başlattık. İnşallah kısa sürede Sarıkamışlılar hak ettikleri hizmetleri layıkıyla alacak” dedi.

Sarıkamış’ta alt yapıda sorunlar olduğunu ve öncelikle kanalizasyon şebekesinin değişmesi gerektiğini ifade eden Başkan Göksal Toksoy, “Sarıkamış büyüdükçe sıkıntılar da ortaya çıkıyor. Öncelikle yetersiz ve sorunlu olan kanalizasyon şebekesini değiştirmek işe başladık. Şu anda çalışmlarımız devam ediyor. Kanalizasyon şebekesinin kısa sürede tamamlanmasına gayret gösteriyoruz. Alt yapı sorunu tamamlandıktan sonra üst yapıda Sarıkamış’ı daha güzel görünüme sokacağız. Ben çalışmalarda emeği geçenlere ve özellikle de bizleri yalnız bırakmayan her türlü sorun ve sıkıntılarımızla ilgilenen milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca başlatılan kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Başkan Göksal Toksoy, yapılan çalışmaları yerinde görerek yetkililerden bilgiler alıyor.

SARIKAMIŞ’TA ALT YAPI ÇALIŞMALARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.