Sarıoğlu’ndan Müsiad Ve Genç Müsiad’a Ziyaret

Sarıoğlu’ndan Müsiad Ve Genç Müsiad’a Ziyaret
AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ı ziyaret etti.Milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kas...

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kasmamda Sarıoğlu, Genç MÜSİAD başkanı Levent Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Ziyarette Sarıoğlu’ndan her şeyden önce birlik ve beraberlik sözü isteyen Genç MÜSİAD başkanı Levent Bilgin, “Milletvekillerinin gençlere önem vermesini istiyoruz. Düzce’de konuşulan sorunların rahatça meclis kürsüsünde de konuşulmasını istiyoruz” diye konuştu.

Sarıoğlu ise, gençlere bu konuda söz vererek “İnşallah milletvekili olursam Genç MÜSİAD üyeleri bana rahatça ulaşabilecek ve sorunları anlatabilecek. Biz de bu noktada mutlaka atılması gereken adımları atacağız” diye konuştu.

“Göstermelik danışman asla almayacağız” diyen Sarıoğlu, “İş bitirici, bizim yükümüzü hafifleten, halkımızla iyi diyaloglar kuran danışmanlarla çalışacağız” diye konuştu.

Sarıoğlu sonrasında ise MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Sarıoğlu MÜSİAD üyelerinden de Düzce’nin aday belirleme sürecinde etkin rol almalarını ve adayların mutlaka Düzce’yi ve sorunlarını bilen kişiler olmasını istedi.

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak ise milletvekillerinin uyum sorunu yaşadığını belirterek, “Yeni seçilecek milletvekilleri uyum içinde çalışır ve birlikte hareket ederlerse sorun ortadan kalkar” diye konuştu. Sarıoğlu ise son olarak MÜSİAD üyelerinin de desteğini görmek istediğini belirterek, “Hepimiz Düzce’de yaşıyoruz. İnşallah Düzce’de güzel hizmetler yapmak bize nasip olur” diye konuştu.

FOTO: AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ESVET SARIOĞLU, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MÜSİAD VE GENÇ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.