Şark Kahvesi'nde Silahlı Saldırı : 2 Yaralı

Şark Kahvesinde Silahlı Saldırı : 2 Yaralı
Okmeydanı Şark Kahvesi’nde yüzleri maskeli bir grup seyir halindeki bir otomobile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlarla saldırdı. Olayda 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

- Okmeydanı Şark Kahvesi’nde yüzleri maskeli bir grup seyir halindeki bir otomobile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlarla saldırdı. Olayda 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Okmeydanı Şark Kahvesi mevkiinde gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Şark Kahvesi’nde seyir halinde olan 34 HMY 81 plakalı otomobile yüzleri maskeli bir grup silahlarla saldırdı. Otomobil içerisinde bulunan Taylan Ermiş(25), Doruk Şahin(21) isimli vatandaşlar vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Âdem Bayrakçı(30) isimli vatandaş ise olaydan yara almadan kurtuldu. Silahlı saldırıya uğrayan vatandaşlar olayın şokunu yaşarken otomobilleriyle yakın bir noktada olan Beyoğlu Haliç Polis Merkezi Amirliği’ne gitti. Polislerden yardım isteyen yaralı vatandaşlar ambulanslar yardımıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken araç üzerine 17 adet tabanca mermisinin isabet ettiği görüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.