Saruhanlı Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Saruhanlı Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı
Saruhanlı Belediyesi, 2015 yılı asfalt sezonunu başlatarak ilçe merkezindeki Şehit Bülent Yenihatay sokağındaki toprak yola sıcak asfalt atmaya başladı.Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, a...

Saruhanlı Belediyesi, 2015 yılı asfalt sezonunu başlatarak ilçe merkezindeki Şehit Bülent Yenihatay sokağındaki toprak yola sıcak asfalt atmaya başladı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, asfalt çalışmasının devam ettiği yolda incelemelerde bulunarak, birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Yaralı, buradaki incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015 yılı yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtıklarını ifade etti. Bu kapsamda yedek 11 tarımsal sulama kanalının kıyısındaki 800 metrelik yola sıcak asfalt atmaya başladıklarını dile getiren Yaralı, şunları kaydetti:

“Burada daha önce alt yapı çalışmalarımız oldu. Bu noktada dolgu ve drenaj kanal sistemi çalışmalarımızı tamamladık. Şu anda sıcak asfalt atmaya başladık. 800 metre uzunluğuna asfalt atacağız ve 650 metreküp miktarında malzeme harcayacağız. Böylelikle buradaki mahallemiz tozdan kurtulacak. Bundan sonraki süreçte de hava şartlarına bağlı olarak diğer mahallelerimizde ihtiyaç duyulan bölgelerde bu çalışmalarımız devam edecek.”

Bir yandan da Büyükbelen mahallesinde yama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Yaralı, vatandaşa hizmet noktasında hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Saruhanlı’da yaşayan vatandaşlar ise Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yaralı’ya teşekkür ettiler.

SARUHANLI BELEDİYESİ, 2015 YILI ASFALT SEZONUNU BAŞLATARAK İLÇE MERKEZİNDEKİ ŞEHİT BÜLENT YENİHATAY SOKAĞINDAKİ TOPRAK YOLA SICAK ASFALT ATMAYA BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.