Saruhanlı’da Bayramda Şehir İçi Ulaşımı Ücretsiz

Saruhanlı’da Bayramda Şehir İçi Ulaşımı Ücretsiz
Saruhanlı Belediyesi, arefe günü öğleden sonra başlayıp Ramazan Bayramı'nın 3. günü mesai bitimine kadar vatandaşlara şehir içinde ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

- Saruhanlı Belediyesi, arefe günü öğleden sonra başlayıp Ramazan Bayramı'nın 3. günü mesai bitimine kadar vatandaşlara şehir içinde ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada; her bayramda olduğu gibi bu bayram da şehir içi minibüsleri ile vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti vereceklerini belirtti. Başkan Yaralı, “Arefe günü öğleden sonra başlayıp, bayramın üçüncü günü mesai bitimine kadar şehir içi çalışan minibüslerimiz ücretsiz olarak yolcuları taşıyacak. Arefe günü öğleden sonra Saruhanlı mezarlığına da ücretsiz olarak sefer düzenlenecek. Belediye minibüsleri Çarşı Cami'si önünden hareket edecek." dedi. Başkan Yaralı, ayrıca, zabıta, su arıza ve itfaiye gibi birimlerde 24 saat çalışma esasına göre hizmetlerini sürdüren personele de bugünden kolaylıklar diledi.

(BÇ-ÖA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.