Saruhanlı’dan Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Destek

Saruhanlı’dan Erdoğanın Seçim Kampanyasına Destek
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve partililer, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için, seçim kampanyasında kullanılmak üzere Ziraat Bankası'nda açılan hesaba bağışta bulundu.

- Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve partililer, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için, seçim kampanyasında kullanılmak üzere Ziraat Bankası'nda açılan hesaba bağışta bulundu.

Başkan Yaralı burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’a gerek maddi, gerekse manevi yönden her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Yaralı; “10 Ağustos’ta tarihi bir seçim yaşayacağız. İlk defa bu coğrafyada yaşayan bizler, Cumhurbaşkanımızı kendimiz seçeceğiz. Türkiye'de 12 yıllık iktidarımız döneminde hem ekonomi hem de siyasi istikrarın kalıcı olmasını sağladık. Artık hedefimiz, dünyanın sayılı 10 büyük ekonomisine dahil olmuş bir ülke olmak, Bu hedefi gerçekleştirmek için de, Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemli. Tarihi bir seçim yaşayacağız. Bizler, kendi Cumhurbaşkanımızı kendimiz seçeceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Gökmen ise, bu seçimin yeni Türkiye'nin kapılarını açacak bir seçim olduğunu belirterek, “Yeni Türkiye kapılarının açılacağı 10 Ağustos, bundan sonraki gelecekte çok önemli bir gün olarak tarihe geçecektir. İnşallah, 10 Ağustos’ta Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Desteğimiz ve dualarımız O'nun için.” ifadelerini kullandı.

SARUHANLI’DAN ERDOĞAN'IN SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.