Saü’de Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Saü’de Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı Gerçekleştirildi
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantılarının 2014 yılı ilk toplantısı, Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

- Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantılarının 2014 yılı ilk toplantısı, Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

SAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım ile “TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi”ne dâhil birim kalite sorumluları katıldı. Her altı ayda bir gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilerden gelen öneri ve istekler ile öğrenci memnuniyet anketlerinin sonuçları öncelikli olarak ele alındı. Toplantıda “TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” çerçevesinde birimlerin yürüttüğü faaliyetler, hedeflerinin gerçekleştirme ve süreçlerin performans sonuçları, müşteri geri bildirimleri, gerçekleştirilen iyileştirme faaliyetleri ve iyileştirme planları da detaylı olarak ele alındı.

Toplantı sonucunda alınan kararlara ve görüşülen konulara ilişkin bir rapor hazırlanacağı ve raporun “www.kalite.sakarya.edu.tr” adresinde yayınlanacağı belirtildi. Toplantıda alınan kararlar çerçevesinde yürütülecek faaliyetlerin, birimlerin ve 2014 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesinin ise yıl sonunda gerçekleştirilecek 2. Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısında ayrıca ele alınacağı ifade edildi.

SAÜ’DE YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.